Kävijälle

Home / Kävijälle

Duunitreffit Kouvolan kaupungintalolla (Torikatu 10, E-ovi) tiistaina 4.2.2020 klo 14-17!

Katso kartta Yhteystiedot-välilehdeltä.

Tule ja kohtaa unelmiesi duunipaikka!

Duunitreffit on Kouvolan seudun suurin rekrytointitapahtuma. Duunitreffeillä työnantajat ja työnhakijat kohtaavat. Tarjolla on avoimia työpaikkoja ja kesäduuneja. Duunitreffit on hieno tilaisuus päästä kohtaamaan työnantajia kasvotusten ja kysymään avoimista työpaikoista.

Duunitreffeille on vapaa pääsy.

Mukana olevat työnantajat voit tarkistaa Ohjelma-välilehdeltä.

Miten valmistautua Duunitreffeihin?

  1. Päivitä CV eli ansioluettelo. Tarkista, että yhteystietosi ovat varmasti oikein – onhan CV:ssä nimi, puhelinnumero ja sähköposti? Ota mukaan useampia kopioita, jotta voit jättää niitä kaikille kiinnostaville työntarjoajille. Vaikka osa työnantajista ei ottaisi ansioluetteloa vastaan ja pyytäisi sinua jättämään hakemuksen verkossa, teet silti vaikutuksen sillä, että olet valmistautunut tapahtumaa varten.
  2. Tutustu Duunitreffien näytteilleasettajiin etukäteen. Kaikki osallistuvat yritykset esitellään lähempänä tapahtumaa Duunitreffien Facebookissa ja Instagramissa. Siellä kerrotaan, millaisiin tehtäviin tekijöitä haetaan ja soveltuvatko paikat myös alaikäisille. Katsomalla tiedot etukäteen annat jälleen itsestäsi hyvän kuvan ja erotut niistä, jotka kysyvät asioita, jotka somekanavissa on jo mainittu 🙂
  3. Mieti, mitkä yritykset erityisesti kiinnostavat juuri sinua. Mitä tai millaista työtä haluaisit tehdä? Mitä haluaisit kysyä yritysten edustajilta? (Kysyminen kannattaa, sillä se on merkki kiinnostuksesta.)
  4. Valmistele lyhyt esittelypuhe itsestäsi. Jos sinulla on tehtävään sopivaa erityisosaamista, työnantaja kuulee siitä mielellään!
  5. Muista, että siisti ulkonäkö antaa sinusta hyvän kuvan mahdollisille työnantajille. Kaikissa duuneissa omaa persoonallisuuttaan ei voi tuoda esiin. Pukeutumalla asiallisesti osoitat, että osaat huomioida työnantajan ja hänen asiakkaansa.
  6. Hymyä huuleen! Ei haittaa, jos jännittää niin, että sanat menee sekaisin. Hymyilemällä ja ottamalla reippaasti katsekontaktia osoitat, että olet kyllä kiinnostunut, vaikka keskustelunavaus tuntuisikin hankalalta. Työnantaja kyllä osaa lukea peliä ja saa keskustelun avattua, jos tuntuu, ettei itse keksi mitään järkevää sanottavaa.
  7. Tsemppiä työnhakuun! Muista, että läheskään kaikki työnantajat eivät etsi valmista osaajaa vaan sellaista tyyppiä, joka on valmis opettelemaan sen mitä ei osaa ja haluaa tehdä parhaansa.

Hyödyllisiä linkkejä:

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä:
Duunista toimeen -palvelu (Rekrystä toimeen -hanke)
Kouvolan Ohjaamo
TE-palvelut
Kouvolan kaupunki