Kävijälle

Home / Kävijälle

Duunitreffit Kouvolan kaupungintalolla torstaina 7.2.2019 klo 13-16!

Tule ja kohtaa unelmiesi duunipaikka!

Duunitreffit on Kouvolan seudun suurin rekrytointitapahtuma. Tapahtumaa on näytteilleasettajina työnantajia, joilla on avoimia työpaikkoja tai kesätöitä tarjolla. Kävijät pääsevät tapaamaan työnantajia kasvokkain ja kysymään heiltä avoimista työpaikoista.

Tapahtuma on suunnattu erityisesti alle 30-vuotiaille, mutta kaikki työtä etsivät ovat tervetulleita paikalle!

Duunitreffeille on vapaa pääsy.

Mukana olevat työnantajat voit tarkistaa Ohjelma-välilehdeltä.

Miten valmistautua Duunitreffeihin?

  1. Tule Ohjaamoon Duunitreffit Etkoille torstaina 31.1.2019 kello 13-16. Siellä saat kaiken tarvittavan avun, jotta Duunitreffeillä pääset loistamaan!
  2. Jos et pääse Etkoille etkä ehdi Ohjaamoon ennen Duunitreffejä, päivitä ainakin CV eli ansioluettelo. Tarkista, että yhteystietosi ovat varmasti oikein – onhan CV:ssä nimi, puhelinnumero ja sähköposti? Ota mukaan useampia kopioita, jotta voit jättää niitä kaikille kiinnostaville työntarjoajille. Vaikka osa työnantajista ei ottaisi ansioluetteloa vastaan ja pyytäisi sinua jättämään hakemuksen verkossa, teet silti vaikutuksen sillä, että olet valmistautunut tapahtumaa varten.
  3. Tutustu Duunitreffien näytteilleasettajiin etukäteen. Kaikki osallistuvat yritykset esitellään Duunitreffien Facebookissa ja Instagramissa. Siellä on kerrottu, millaisiin tehtäviin tekijöitä haetaan ja soveltuvatko paikat myös alaikäisille. Katsomalla tiedot etukäteen annat jälleen itsestäsi hyvän kuvan ja erotut niistä, jotka kysyvät asioita, jotka somekanavissa on jo mainittu 🙂
  4. Mieti, mitkä yritykset erityisesti kiinnostavat juuri sinua. Mitä tai millaista työtä haluaisit tehdä? Mitä haluaisit kysyä yritysten edustajilta? (Kysyminen kannattaa, sillä se on merkki kiinnostuksesta.)
  5. Valmistele lyhyt esittelypuhe itsestäsi. Jos sinulla on tehtävään sopivaa erityisosaamista, työnantaja kuulee siitä mielellään!
  6. Muista, että siisti ulkonäkö antaa sinusta hyvän kuvan mahdollisille työnantajille. Kaikissa duuneissa omaa persoonallisuuttaan ei voi tuoda esiin. Pukeutumalla asiallisesti osoitat, että osaat huomioida työnantajan ja hänen asiakkaansa.
  7. Hymyä huuleen! Ei haittaa, jos jännittää niin, että sanat menee sekaisin. Hymyilemällä ja ottamalla reippaasti katsekontaktia osoitat, että olet kyllä kiinnostunut, vaikka keskustelunavaus tuntuisikin hankalalta. Työnantaja kyllä osaa lukea peliä ja saa keskustelun avattua, jos tuntuu, ettei itse keksi mitään järkevää sanottavaa.
  8. Tsemppiä työnhakuun! Muista, että läheskään kaikki työnantajat eivät etsi valmista osaajaa vaan sellaista tyyppiä, joka on valmis opettelemaan sen mitä ei osaa ja haluaa tehdä kesätöissä parhaansa.

P.S. Duunitreffien Jatkot Ohjaamossa torstaina 14.2.2019 klo 13-16! Tarjolla vinkkejä työnhakuun – kesätyönhaku jatkuu myös Duunitreffien jälkeen!

 

Minkä oven takana on Duunitreffit?
E-oven takana!
Osoite: Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10, 45100 Kouvola

 

Hyödyllisiä linkkejä:

 

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä:
Duunista toimeen -palvelu (Rekrystä toimeen -hanke)
Kouvolan Ohjaamo
TE-palvelut
Kouvolan kaupunki